festővászon

Egyszerű a festővászon beszerzése

A művészi kellékek bőségében a festészetnek hódolók is megtalálják, amire szükségük van. Ennek a kedvtelésnek elmaradhatatlan eszköze a festővászon, ami különböző méretre feszített változatban érhető el a Művészellátó webáruházban. A tekercses vászon tetszőleges méretűre feszíthető megfelelő ékrámák, vakkeretek segítségével, amelyek készen kaphatóak.

Viszont rendelhető egyéni méretű vakráma léc és teljes keret is. Pamut, len és juta anyagú vásznak közül lehet választani. Megtalálhatóak alapozott és alapozatlan változatban, többféle vastagságban. Népszerűségnek örvend a kartonra kasírozott festővászon és az alapozott farost lemez, ami a festészet klasszikus elemeként ismert.

Beszerezhetőek ugyanitt a rajztáblák, -bakok, -csipeszek és egyéb kiegészítők. Változatos formájú és típusú festőállványok között válogathat az érdeklődő. Van asztali, tábori, műtermi használatra alkalmas, állítható, dönthető, hordozható, sőt, tároló fiókkal ellátott változat. A nagyobb műtermi állványokra többféle méretű festővászon rögzíthető.