Ápoló ruha

Egyszerű és formatartó az ápoló ruha

Nemcsak az egészségügyi dolgozók, hanem a wellnessben tevékenykedők és különféle terapeuták is gyakran egyenruhában dolgoznak. A fehér és színes ápoló ruha kifogástalan minőségű anyagokból készül.

A hosszú műszakok alatt fontos, hogy a dolgozók ruhája kényelmes legyen, hiszen egy feszes, kemény egyenruha kellemetlen viselet. Óriási energiát igényel a beteg emberekkel való munka, ezért fontos, hogy az ápoló ruha semmiben ne akadályozza a viselőjét.

Szerencsére, manapság nagyon sok korszerű anyag kapható, így már nem okoz gondot formatartó, testhezálló, de nem szoros darabokat készíteni. Az ápoló ruha általában kétrészes, nadrágból és felsőből áll, de vannak egyrészes köpenyek is, amelyeket nadrággal vagy a hölgyek enélkül viselnek.

A legtöbb zsebbel ellátott, hiszen mindig van valami, amit ide betenne az ember. Webáruházunkból egyszerű a rendelés és érdemes megnézni a kedvezményes vásárlási lehetőségeket. Ugyanis már a diákoknak is van kedvezmény, valamint több darab vásárlása esetén is, amit általában rendelők vásárolnak. .