WC konténer

Egyszerűen telepíthető a WC konténer

A rendezvényeken, építkezéseken, útépítésen gondoskodni kell a kulturált illemhelyek kialakításáról Az egyik legjobb megoldás ebben az esetben a WC konténer, aminek a hordozhatósága hatalmas előnyt jelent. Emellett ugyanolyan tulajdonságok jellemzik, mint akármelyik másik nyilvános WC-t.

A vízszerelés kivitelezése minden probléma nélkül megoldható. Akár egyedi igényekhez is igazítható a WC konténer. Amennyiben egy nem lenne elég, akkor több egymás mellett vagy egymástól külön elhelyezkedő egység telepítése is megvalósítható.

Valójában a lehetőségek tárháza kimeríthetetlen ebből a szempontból, hiszen a WC konténerek úgy alakíthatóak, ahogyan csak tetszik. A speciális gipszkarton burkolatnak köszönhetően, komfortos és esztétikus beltér hozható létre.

A víz- és elektromos vezetékek sehol sem látszanak a falak mentén. A WC konténer esztétikus és praktikus megoldás, emellett a telepítése is viszonylag gyorsan megoldható. Amilyen gyorsan telepíthető, olyan gyorsan fel is lehet rakodni és máris szállítható a következő helyszínre.