elektromos kandalló burkolat

Elektromos kandalló burkolat igényes kivitelben

Sokan vágynak arra, hogy a lakásuk éke lehessen egy gyönyörű kandalló, viszont a beépítése sajnos nem valósítható meg anyagi vagy éppen a ház szerkezetéből adódó tényezők miatt.

A kandallos.hu által forgalmazott elektromos kandalló burkolat és hatásfok tekintetében is garantálja a realisztikus fűtési élményt. Hihetetlenül valósághű lángszimulációt képes megformálni, ráadásul garantáltan fázni sem fogunk a segítségével. Minden elektromos kandalló burkolat esztétikus és elegáns megjelenést biztosít a helyiségben, a család összes tagja köré gyűlve töltheti az időt a csendes és meghitt téli estéken.

További előnye, hogy nyáron is gyönyörködhetünk a varázslatos lángnyelvekben, hiszen a fűtés egyszerűen kikapcsolható vagy éppen alacsony fokozatra állítható. Ebben az esetben a modern LED panel jóvoltából a fogyasztás is minimális. Az elektromos kandalló burkolat változatos kivitelben áll a vásárlók rendelkezésére. Ebből adódóan, a beltér stílusa és színei is meghatározó szemponttá válhatnak a kiválasztás folyamatában.