Quivogne

Életre szóló Quivogne berendezések

Tudja Ön, hogy melyik vállalat Nyugat-Európa egyik vezető fejlesztője és gyártója a földművelés terén? A Quivogne egy franciaországi cég, ami a mezőgazdasági gépek széles skálájára szakosodott. A széles termékskála mellett, ez a név mindent magába foglal, ami a sikeres üzlethez és a termelés hatékonyságához szükséges. A cég rendelkezésére 2 gyár, fejlett technológiák és 40 ezer km2 területű gyártóüzem áll.

A Quivogne berendezéseket 40 országba szállítják és folyamatosan jelen vannak a nemzetközi mezőgazdasági kiállításokon. A kereskedőhálózat 2500 értékesítési pontot takar. A klienseknek speciális programokat kínálnak a berendezések javításához, korszerűsítéséhez, szervizeléséhez és üzembe helyezéséhez nyújtott hosszú távú pénzügyi és technikai támogatás céljából.

Nem kétséges, hogy a Quivogne ilyen típusú szolgáltatása a pótalkatrészek és szerelvények legjobb minőségét, karbantarthatóságát jelenti. A gigafarm.hu magasan képzett szakemberei segítenek Önnek a márka összes modelljéhez szükséges alkatrészek beszerzésében.