fekvőtámasz keret

Erős karok a fekvőtámasz kerettel

Ha azokat a mellkasi izmokat szeretné megdolgoztatni, amelyeket a rendszeres gyakorlatok során elég nehéz terhelni, akkor speciális eszközökre lesz szüksége. Pont erre a célra szolgál a fekvőtámasz keret, aminek a segítségével hatékonyabban edzhet és rövid idő alatt elérheti a kívánt eredményt.

A webshopunk versenyképes árakat kínál a push-up tolórudakra, ezért a megvásárlásuk nem kerül egy vagyonba. Milyen előnyei vannak ennek az eszköznek? A fekvőtámasz keret fokozott terhelést jelent a bicepszre, a vállakra, a tricepszre és a hasizmokra. Elvileg a tricepszet az öklökön végzett fekvőtámaszokkal, a vállakat pedig az ujjakon való megtámasztással lehet felpumpálni. Ebben az esetben azonban meglehetősen erős kezekre van szükség, mert az ízületek könnyen megsérülhetnek.

A push-up barral dolgozva csökkentheti a karjaira nehezedő terhelést és jobban pumpálhatja az izmait. Használja a fekvőtámasz keretet megfontoltan, mert a sérülés veszélye ezzel is fennáll! Csak biztonságos edző eszközöket vásároljon!