iratszekrény

Esztétikus és biztonságos iratszekrény

Az irodai bútorzatok között mindig szerepel egy-két biztonságos, lemezből készült darab is, amelyekbe a fontosabb dokumentumokat tárolják. Sok esetben kulcsos, elektromos zárral felszerelt iratszekrény védi az aktákat. Amennyiben Ön is ilyet szeretne vásárolni, tudnia kell, hogy a szefnagyker.com webáruház kínálatában kiváló minőségűek szerepelnek.

A választást termékszűrő is segíti a honlapon, így lehet választani magasság, szélesség, mélység, terméktípus, szárszerkezet, tűzállóság, polc és MABISZ kategória szerint. Ugyanis az itt megvásárolható lemez- és iratszekrény mindegyike rendelkezik MABISZ tanúsítvánnyal. Többféle kivitelezésben és színben kaphatóak ezek a bútordarabok, elegánsak az üvegezett ajtóval ellátottak.

De voltaképpen minden iroda berendezéséhez fellelhető a kínálatban az éppen oda tökéletesen passzoló darab. Természetesen első számú szempont az iratszekrény tekintetében a biztonság, amit nyújt, de azért a design sem elhanyagolható. Attól még lehet biztonságos, hogy esztétikus is.