barbie ház

Ez a Barbie ház minden kislány álma

A szülők mindig meglepnék gyermekeiket valamilyen szép játékkal. A nagyobb, babázós kislányoknak egy Barbie ház valóra vált álom lehet. A kicsikre jellemző, hogy szeretnek történeteket megálmodni, fantáziálni és a felnőttek életét másolni a maguk módján.

Látják, ahogy zajlik egy nap otthon, amint barátok jönnek át és ahogyan anya főz vagy apa takarít. Barbie életébe csöppenve, mindezt ők maguk is átélhetik és irányíthatják kedvük szerint. Bár elsőre talán nem gondolnánk, de pontosan ezekért a dolgokért a Barbie ház készségfejlesztő játéknak számít. Arról pedig nem is beszélve, hogy mennyire szép a többszintes, medencés babaház.

A jatekotthon.hu webáruházban megtalálható termék egyszerűen csodálatos, hiszen 3 szintes, 8 szobás, külső térrel, tetőmedencével és csúszdával, működő lifttel, több mint 70 kiegészítővel rendelkezik. Nem kérdés, hogy egy Barbie ház minden kislány legfőbb kívánsága. Ezzel rengeteget lehet játszani testvérek, barátok, sőt, a szülők társaságában is. Gyönyörű és kiváló minőségű termék.