fog implantátum budapest

Ezekből a részekből tevődik össze a fog implantátum Budapesten

A modern fogászat lehetővé teszi, hogy a hiányzó fogazati elemeket alternatív módon pótoljuk. 15 évvel ezelőtt a hidak és a műfogsor volt az elterjedt megoldás. Esztétikai és funkcionális szempontból viszont sok kérdés merült fel az ilyen típusú fogsorokkal kapcsolatban.

Amikor az első fog implantátum Budapest területén is megjelent, sokan fellélegeztek. A fogpótló rendszerek ugyanis számos problémát azonnal megoldanak: kiküszöbölik a szomszédos fogak érintettségét, esztétikailag és működésben is tartósabb eredményt garantálnak más módszereknél. A fog implantátum Budapesten elkerülhetővé teszi a műfogsor szükségességét. Hogyan néz ki egy implantátummal támogatott fogpótlás?

Általában három összetevőből áll: magából az implantátumból, a felépítményből, vagyis az implantátum és a korona közötti összekötő részből, illetve a koronából. Ez utóbbi bármi lehet, de a szakértők a leggyakrabban a fémmentes típusokat részesítik előnyben. Az ilyen fog implantátum Budapesten magasabb esztétikai értékkel bír, mint a hagyományos fémkerámia koronák.