autó állapotfelmérés

Ezért kötelező az autó állapotfelmérés

Amikor egy használt autó vásárlásán gondolkozik az ember, akkor vigyázni kell, hiszen benne van a pakliban, hogy a tulajdonos el akar hallgatni bizonyos hibákat, amik nem mindig szembetűnőek. Emiatt azonban nem kell aggódjon, aki az autó állapotfelmérés mellett dönt.

Ez egy olyan szakszerűen végzett procedúra, amelyik során a szerelők, szakemberek átnézik a kocsit, és pontosan megmondják, hogy milyen bajai vannak az autónak, milyen alkatrészeket kell kicserélni. Az autó állapotfelmérés tehát egy olyan szolgáltatás, amit igényelniük kell azoknak a vásárlóknak, akik biztosra akarnak menni.

Miért? Mert megeshet, hogy a használt verda rejtett hibái jelentős problémát okoznak a későbbi használat során, és jelentős többletkiadást idéznek elő a jóhiszemű tulajdonosnak.

De, ha az autó állapotfelmérés alatt fény derül a problémákra, akkor a javításukkal is tud kalkulálni a vásárló, és ennek tudatában vásárolja meg a kiszemelt autót, reális áron. Az autó állapotfelmérés tehát a legjobb módja annak, hogy a potenciális vevő tisztában legyen azzal, hogy milyen járgányt is szeretne megvenni.