Feladatok webáruház bérlése előtt

Mielőtt webáruházat bérelne vagy webáruházat készíttetne, nem árt néhány dolgot végiggondolni, előkészíteni. Először kell választani egy lehetőleg autentikus domain nevet, ami ma már nem egyszerű feladat. Azután ki kell találni egy jól hangzó címet és egy frappáns szlogent, ami vonzóvá teheti webáruházunkat.

De nem árt egy logó sem, amivel a későbbiek során azonosítják majd a vállalkozásunkat, de akár a termékeinket is. Érdemes megtervezni webshopunk színvilágát is jó előre. Ha mind ezeken túl vagyunk, még mindig nincs itt az ideje a webáruház bérlésnek. Mert hiába van már működőképes webáruházunk, ha nincsenek a termékeinkről igényes, megfelelő méretű fotóink, és leírásaink.

Érdemes azt is megfontolni, hogy kit bízunk meg a webáruház készítéssel és ki lesz a tárhely szolgáltatónk, hogy lesz e hozzá megfelelő support és mindez mennyibe fog kerülni nekünk. Mielőtt döntünk, nem árt megismerni az adminisztrációs felületét is, akár ki is próbálhatjuk.

A minibolt.hu például erre alkalmat ad Önnek, ha igényel tőlük, ingyenesen egy tesztoldalt. Adnak hozzá egy felhasználói útmutatót is. Ügyfélszolgálatuk a hét minden napján e-mailben, telefonon és skype-on elérhető és minden felmerülő kérdésre készségesen válaszol.