félcipő

Félcipő egyéniségre szabva

Sokan nyűgnek érzik a cipővásárlást és az ezzel járó rohangálást. Napjainkban azonban már online is beszerezhető a kiszemelt félcipő, így az otthonunk kényelméből bonyolíthatjuk le a vásárlás folyamatát. Rendszerint mindenkinek szüksége van egymástól eltérő darabokra, hiszen mást viselünk akkor, ha elegánsan kell megjelennünk valahol, a hétköznapi tempó pedig megkívánja a kényelmes és egyszerű fazonokat.

Természetesen sokan egyenesen rajonganak a lábbelikért és számos eltérő megjelenésű félcipő szerepel a gyűjteményükben, illetve naponta szívesen váltogatják az uralkodó stílusjegyeket. A mai korban a divat lényeges eleme az egyediség, ezzel párhuzamosan pedig előtérbe kerültek a környezet védelmét szolgáló szempontok is. Sokan úgy igyekeznek izgalmas félcipő kollekciót létrehozni a szekrényükben, hogy közben figyelembe veszik az anyaghasználatot. A cipoker.hu számos világmárkát képviselve, egy igazán figyelemre méltó kínálatot tár elénk, így biztosan mindenki megleli a számára ideális terméket.

Univerzális talpbetét a láb kényelméért

Az egész napos cipőviselés sokszor nem kedvez a lábunknak. Fontos, hogy mindig megfelelően szellőző lábbelit válasszunk, emellett tovább fokozhatjuk a kényelmi és a higiéniai szempontokat egy univerzális talpbetét alkalmazásával. A bőrbarát, vegán talpbetét vázát a stabil kókuszrost alap biztosítja, erre kerül a frottír bambusz cellulóz, ami egy könnyű és kiváló ökológiai jegyekkel rendelkező nyersanyag. Akár 60 %-al több nedvesség felszívására képes, mint a pamut és ideális szellőzést biztosít.

A steppelt, 4 rétegből felépülő univerzális talpbetét a bolyhos kialakítás révén a téli időszakban nyújt optimális védettséget. A gyapjú melegen és szárazon tartja a lábainkat, az alsó réteg pedig kitűnően megtartja a hőt a lábbeli belsejében. Mindkét univerzális talpbetét megfelel a hölgyeknek és az uraknak is, ugyanis a legtöbb fazonú cipőbe remekül illeszkedik. Mivel akár egy fél szám méretét is kitöltheti, így ennek megfelelően párosítsuk az ideális lábbelivel.