papírtáskák

Figyelem felkeltők a papírtáskák

A mai világban nagyon fontossá váltak a reklámok és szinte már mindenhol van lehetőségünk hirdetni valamit. Erre megfelelő tárgyak az elektronikai kütyük, de a papírtáskák sem utolsók. Az olyan apró elektronikai dolgok, mint a pendrive, remek reklámajándékok lehetnek.

Ha nincs lehetőségünk magára az elektronikai eszközre rányomtatni a logót, akkor elég egy apró ajándékkal kedveskedni a csomagban. Ez lehet egy céges naptár vagy esetleg matrica a saját logónkkal ellátva. Ez a fogás teszi sokkal hitelesebbé és kedvesebbé a kezdeményezést, hiszen nem magával a termékkel akarunk hirdetni valamit, ezáltal nem veszi direktnek az ügyfelünk a reklámozást.

Az is nagyon fontos, hogy az ajándék, amit a termék mellé adunk, hasznos legyen és ne a kukába landoljon. Azáltal tudjuk leginkább elérni a reklám célját, ha a célzott közönséghez igazítjuk. Példának okáért, ha a pendrive mellé tollat adunk és nem papírtáskákat, hiszen azt feltételezhetjük, hogy a vevő valamilyen irodai munkát végez, esetleg diák.