fog implantátum Budapest

Fog implantátum Budapest: milyen lehetőségek adottak?

A fogászati rendelők eltérő szolgáltatásokkal állnak az érdeklődők rendelkezésére. Ott van például a fog implantátum Budapest fogorvosi rendelőiben, ami szerencsére manapság már rutin eljárásnak számít. Ez azt jelenti, hogy nagyon gyorsan és fájdalommentesen képesek elvégezni a szükséges beavatkozást.

A lényeg, hogy a fogpótlás semmilyen fennakadást ne okozzon a páciens életében. Máris terhelheti és egyáltalán nem fogja észrevenni a különbséget a régi és az új fogak között. Tökéletesen beilleszkedik a fogsorba, nem tűnik ki sem a színével, sem pedig a formájával. Dönthet részlegesen vagy teljesen kivehető fogpótlás mellett.

Kisebb fogpótlás esetén hidat szoktak készíteni, azonban ha már jelentős része hiányzik a fogsornak, akkor a kivehető fogpótlás az ajánlott. Több lehetőség van a fog implantátum Budapesten történő változatainál. Igénybe veheti a fémmentes, porcelánból készült hidakat, koronákat. Mindenképpen egyeztessen a szakorvossal, aki készségesen megválaszolja a kérdéseit, majd kiválaszthatja az eljárást!