fogpótlás

Fogpótlás természetes hatású eredménnyel

Nagyon sokan szembesülnek azzal, hogy egy vagy több fogukat a szuvasodás, esetleg valamilyen sérülés miatt elveszítik. Mivel a fogpótlás ma már teljesen rutin eljárás, ezért nem kell tartani egy komplexebb kezeléstől sem. A mai fogászati kezelésekhez szükséges anyagoknak és módszereknek köszönhetően, fogakat pótolni meglehetősen gyorsan és fájdalommentesen lehetséges.

Egy magasan képzett fogorvos által végzett munka eredménye pedig rendkívül természetes hatású. A fogpótlás fontos kezelés, hiszen egy vagy több fog elveszítése az esztétikai hátrányokon túl, funkcionális problémákhoz is vezethet. A klasszikus módszer a hidak készítésével oldható meg, amiket speciális fogászati cement segítségével rögzítenek a természetes fogakhoz, gyökerekhez.

A fogpótlás során a hidat a szomszédos fogakhoz vagy fogászati implantátumokhoz kapcsolják. A híd tisztítása egyszerű, pontosan úgy történik, mint a természetes fogak esetében. A fogpótlás relatíve gyors, egy híd elkészítése a Corvindental Fogászatnál akár 1-2 hét alatt is elkészülhet.