kozmetikus árak

Gazdaságosan kialakított kozmetikus árak

A hölgyek a szépségük megtartása érdekében gyakran járnak kozmetikushoz, aki elvégzi az arcukon a szükséges kezeléseket. A szakember kiválasztásánál több szempontot is figyelembe vesznek, az első természetesen a kifogástalan eredmény, a második pedig a kozmetikus árak mivolta. Nos, Kolos Nóra szépségműhelyében, ami Budapesten, a Kertész utca 2/B szám alatt található, garantáltan minőségi, szakszerű szolgáltatásban lesz része minden szépülni vágyó személynek. Itt a kozmetikus árak egyáltalán nem nevezhetőek magasnak, még abban az esetben sem, ha bőrproblémát kell megoldani.

Például egy igazán profi, 120 perces arctisztítás mindössze 8000 Ft, az anti-aging kúrák valamennyivel többe kerülnek, de a teljes listát megtekintheti a kozmetikabudafok.hu weboldalon. A kezelések tehát nem kerülnek sok pénzbe, azonban rendkívül eredményesek. A szakember sok elégedett, visszajáró vendéggel büszkélkedik. Mindenképpen ajánlott tájékozódni a kozmetikus árak felől, illetve az elérhető kezelésekről, mielőtt időpontot kérnénk.

A hatékony arckezelések jót tesznek a bőrnek

Nos, ebben a szalonban többféle eljárás kérhető a kozmetikustól, de az sem jelent problémát, ha nem tudjuk, hogy melyik volna a bőrünknek ideális, mert kapunk tanácsot. Az ultrahangos kozmetikai arckezelések a kliensek körében rendkívül népszerűek, mert nemcsak bejuttatják az értékes hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe, hanem közben mikromasszázst végez a kis készülék. Ennek nyomán emelkedik a bőr hőmérséklete és fokozódik az oxigénfelvétel, az anyagcsere. Különösen szeretik a kliensek az arcmasszázst, mert közben fekvő helyzetben pihenhetnek, elengedhetik a stresszt, a feszültséget.

Nem csupán a felhámra van jótékony hatással a masszázs, hanem az idegrendszerre is. Ugyanakkor az arckezelések között ott van a vákuumos eljárás is, ami szépen frissíti és rugalmassá teszi a bőrt. Ez egy különleges módszer, hiszen egy időben történik a nyirokmasszázs, illetve az arcbőr és a dekoltázs feszesítése. Keresse fel Ön is a szalont és válassza ki az arckezelések közül a bőrének leginkább megfelelőt!