gesztenyeméz

Gesztenyeméz, az egészségvédő desszert

A ködös, novemberi hétfő reggeleknél aligha lehet lehangolóbbat elképzelni, de nem kötelező, hogy a külső tényezők miatt szomorkásan és erőtlenül induljon a napunk. Egy teáskanálnyi gesztenyeméz éppen elég ahhoz, hogy derűsebben lássuk a világot.

A debreceni BeoBee családi méhészet internetes boltjában többféle kiszerelésben is megtaláljuk ezt a különleges, magyar terméket, ami nemcsak a páratlan ízélmény miatt, hanem magas E-vitamin és ásványi anyag tartalmáért is megérdemli, hogy a kedvenc desszertünkként tartsuk számon. A teljes mértékben természetes összetevőkből álló gesztenyeméz igazi egészségvédő, az emésztési zavaroktól és étvágytalanságtól kezdve a keringési zavarokon, szív- és érrendszeri panaszokon át az immunrendszer erősítéséig hosszú a lista, amit a jótékony hatásairól összeállíthatunk.

Napindítóként és este, lefekvés előtt is jó szolgálatot tehet egy kanálnyi ebből a finomságból, de húsok, tészták ízesítéséhez is kiváló. A beobee.hu honlapon részletes leírást találunk a gesztenyeméz tulajdonságairól és természetesen rendelhetünk is belőle.