gin

Gin koktélokhoz és önmagában

Az idirinks.hu online ital nagykereskedés révén, rengetegféle itallal megismerkedhet. Amennyiben szereti a fűszeres jellegű nedűket, akkor válogathat a közel 300 féle gin fajtából is, amelyek a borókabogyónak, az ánizsnak, a fűszerköménynek és a koriandernek köszönhetik a különleges ízüket.

Találhat ezek között olyan gin változatokat, amiket elsősorban koktélok alapanyagaként érdemes használni, de a nívósabb, prémiumminőségű verziókat ajánlott önmagukban vagy jégre töltve is megkóstolni. Sőt, az egyedi, elegáns üvegekbe rejtett kiszereléseket nyugodtan adhatja ajándékba is, mert a gin ilyen formában már első pillantásra le fog venni mindenkit a lábáról.

Ha pedig meg is kóstolják a kiváló termékeket, akkor az is lehet, hogy Önnek köszönhetően lesznek felsőkategóriás gin rajongói. Tehát, ha szeretné egy ismerősét, barátját vagy családtagját meglepni, akkor keresse fel az iDrinks oldalát és válasszon egy nem mindennapi palackozású fajtát, amit együtt is elfogyaszthatnak, de a megajándékozott személy akár el is teheti egy másik fontos eseményre.