gyémántfestés

Gyémántfestés temérdek tündöklő kövekkel

Az ecsettel való festés, a horgolás, hímzés közkedvelt elfoglaltságok a kreatív emberek körében, de érdemes tudni, hogy vannak újdonságok is bőven. Az egyik ilyen, még viszonylag újnak számító technika a gyémántfestés. A szó hallatán természetesen a hagyományos festés jut eszünkbe, esetleg valamilyen csillogó por alkalmazásával. Itt azonban sem festésről, sem pedig gyémántokról nincs szó. Az angol nevén diamond paintinggel azonban olyan kép készül el, ami garantáltan ragyogni fog, mintha ezer kis gyémánt díszítené.

A gyémántfestés úgy történik, hogy egy előre nyomtatott vásznon lévő képre kell a köveket felragasztani. A gyémántok helye öntapadós, nem igényel semmilyen más ragasztást, nem maszatol. A kép apró négyzetekre van osztva, minden négyzetet egy szám vagy betű jelöl. A gyémántfestés roppant szórakoztató és relaxáló időtöltés, aminek a végeredménye egyenesen gyönyörű lesz. Ehhez nem kell tudni festeni, csak figyelni arra, hogy az adott kövecskéket a kép melyik részére ragasztjuk. A különleges, saját kézzel alkotott tárgyakat nagyon sokan kedvelik.

Az egyedi gyémánt kirakó akkor is saját készítésű tárgy, ha esetleg egy kis külső segítséget kapunk hozzá. A diamonddekor.hu webáruház segítségével elkészíthető az egyedi gyémánt kirakó az általunk küldött fotó alapján is. Kirakhatjuk szeretteink, kisállataink képét, vagy pedig azt a tájképet, ami kedves emlékeket ébreszt bennünk. Ha kedvet kaptunk ehhez, akkor nincs más dolgunk, mint egy fotót küldeni a webshop oldalára.

A vállalkozás munkatársai készséggel elkészítik a fotó alapján az egyedi gyémánt kirakó változatot. Ha sikerült megrendelni a fotót a saját fotós képek menü alatt, akkor már tulajdonképpen nincs más teendőnk, mint rövid időn belül átvenni a vásznat és a hozzá megfelelő kövecskéket. Az egyedi gyémánt kirakóval elkészíthetünk egy olyan varázslatos festményt, amit akár ajándékba is adhatunk egyik szerettünknek vagy barátunknak. Bármilyen alkalomra kedves és kreatív meglepetés lesz, amiről mindig eszébe jutunk az ajándékozott személynek.