gyermek ágy

Gyermek ágy hideghab betéttel

Minden szülő félelme, hogy a kicsinyét valamilyen baj éri, ha egy pillanatra nem figyel rá, márpedig az éjszakai alvás idején ez lehetetlen. Amíg a csöppség a babaágy védelmében pihen, addig jó, de ha már ez cserére szorul, akkor olyan gyermek ágy megvétele szükséges, ami megadja a tulajdonosának a megfelelő biztonságot, úgy alvás, mint játszás közben.

A gyerekagybolt.hu webshop kínálatában felfedezhető modellek kitűnő választást jelentenek, lévén, hogy körbe vannak támlázva és leesésgátlókat is kaptak. Sőt, a gyermek ágy támlái is 2-2 cm vastag szivaccsal vannak borítva, így még véletlenül sem ütheti meg magát benne. Fel is tud mászni rá könnyen, ugyanis a fekvőfelülete mindössze 27-30 cm magasan van.

Minden szempontból praktikus, például ágyneműtartó található alatta, ami nem pusztán a helykihasználás miatt lényeges, hanem azért is, mert így a matrac nem a földön van, tehát nem tud kihűlni. A gyermek ágyon magas minőségű hideghab betét van, amit nem tud kifeküdni a kiskorú, mert kellőképpen nagy rugalmassággal bír.