izomlazító krém

Gyorsan felszívódó izomlazító krém

Gyakran az intenzív edzés során izomcsomók, zúzódások vagy egyéb sérülések fordulnak elő, amelyek fájdalmat okoznak és az edzés megszakítását idézik elő. Az öntapadó fásli kényelmesen használható, ha szükség van a sérült testrész megbízható rögzítésére. Az újrafelhasználható kötszer megőrzi az eredeti szerkezetét és viselés közben nem zavarja a normális vérkeringést a test sérült területein.

A termék különösen hasznos a sportolóknak, mivel önzáró és nem igényel további rögzítő eszközöket, továbbá a kompakt méretének köszönhetően, mindig a zsebében hordhatja, így pontosan akkor veheti fel, amikor szüksége van rá. Az öntapadó fáslival elfelejti a sérült csukló, váll, boka vagy más nehezen elérhető terület fájdalmával járó kellemetlenségeket. A kötszerrel megszabadulhat a kellemetlen fájdalomtól és nyugodtan folytathatja az edzést, mintha semmi nem történt volna. A termék olló használata nélkül is lecserélhető vagy eltávolítható. Az öntapadó fásli speciális szerkezetének köszönhetően pedig nincs szükség több réteg használatára. A véraláfutások és rándulások kezelésére szolgáló készítmények minden sportoló elsősegély készletének nélkülözhetetlen elemei. Szükség van rájuk mind a sérülések megelőzésére, mind azok kezelésére. Az izomlazító krém edzés előtti használata növeli a véráramlást a szövetekben, javítja a testmozgás minőségét és véd a ficamoktól, a rándulásoktól. Ezeket a termékeket kifejezetten edzés vagy intenzív fizikai munka előtti és utáni használatra fejlesztették ki, valamint a lehetséges sérülések megelőzése érdekében.

Az izomlazító krém edzés előtti használatával felkészíti az izmokat az optimális teljesítmény elérésére, edzés után alkalmazva pedig biztosítja az izmok gyors helyreállítását és a minőségi relaxációt. A készítmény javítja a vér áramlását és az izomszövetek anyagcseréjét, segít eltávolítani a duzzanatokat és megakadályozza a szöveti acidózist. Az izomlazító krém sportolóknak és olyan embereknek ajánlott, akik a fizikai erőfeszítések során gyakran küzdenek sérülésekkel, zúzódásokkal és izomfájdalmakkal.