gyümölcslé rendelés

Gyümölcslé rendelés interneten keresztül is lehetséges?

A finom gyümölcsökben az a legbosszantóbb, hogy a turmixolás hosszú és unalmas folyamat, valamint a mosogatásról is nekünk kell gondoskodni. A gyümölcslé rendelés azonban gyors és egyszerű, főleg, ha jót választunk. A bolti gyümölcslékre nem véletlenül van ráírva, hogy „nyomokban gyümölcsöt” tartalmaz, hiszen az alapot az adalékanyagok és a különböző tartósítószerek adják. Ha ez nem lenne elég, akkor telepakolják cukorral, ami sem a gyermekeknek, sem a felnőtteknek nem ajánlott.

A finom gyümölcs veszélyessé válik, hízni kezdünk, arról nem is beszélve, hogy az egészségre káros anyagokat tartalmaz. Mit tehetünk, ha még így sem akarjuk saját magunk elkészíteni a kifacsart turmixokat? A gyümölcslé rendelés előnye, hogy házhoz szállítják a finom innivalót, nekünk csak élveznünk kell az ízét. Nagyon fontos, hogy csak olyan márkát és vállalatot válasszunk, akik bio termeléssel foglalkoznak, hogy biztosan elkerüljük az adalékanyagokat. Csak arra figyeljünk, hogy a gyümölcslé több cukrot tartalmaz, mintha egészben ennénk az almát vagy a körtét.

Vegyünk friss bio zöldséget is!

Természetesen nemcsak gyümölcslevet tudunk rendelni, hanem más ételeket is. A friss bio zöldség eddig a termelői piacokon volt beszerezhető, de ma már az internet is nagyszerű lehetőséget ad a vásárlásra. Legyen szó paradicsomról, padlizsánról, zellerről, vagy bármiről, amit el tudunk képzelni, csupán egyetlen kattintásra van tőlünk. A friss bio zöldség előnye, hogy nyomokban sem tartalmaz tartósítószereket, így bármikor és bárki fogyaszthatja.

A gyerekek mellett, a fiataloknak és a felnőtteknek is szükségük van a zöldségekben rejlő vitaminokra, úgyhogy ne várjunk vele sokáig! A gyümölcslé rendelés mellé kalkuláljuk bele a friss bio zöldségeket, hogy mindennap könnyedén elkészíthessük az egészséges ételeket. Nagyon fontos, hogy a gyerekeknek már egészen kicsi koruktól kezdve megtanítsuk a helyes táplálkozás alapjait, mert így később sokkal könnyebben megértik, miszerint az édesség helyett zöldség vagy gyümölcs vár rájuk.