hario dripper

Hario Dripper a japán minőség

A kávézási szokások egyénenként igen eltérő lehet manapság, hiszen már annyi lehetőség közül lehet választani. Nemcsak a kávé fajtájától, de a lefőzési metódus és a használt eszközök, gépek is nagyban meghatározzák a végeredményt.

A Hario Dripper varázsa az egyszerűségében rejlik. Mégis az általa elérhető ízélmény azonnal lenyűgözi az embert. Már Magyarországra is begyűrűzött a japán kávékészítés egyedi szemlélete. Nem meglepő, hiszen ez a kifinomult kultúra tökéletesítette a kávéfőzést. A Hario Dripper segítségével a lehető legegyszerűbben érhető el a frissen szűrt kávé egyedi ízvilága. A belsejében kialakításra került spirál lehetővé teszi, hogy a legselymesebb kávé kivonatot eredményezze.

A végeredmény maximalizálásához érdemes megvásárolni a Hario filterek és a kávéskannát is. Azonban alapvetően a Hario Dripper eszközhöz tartozik egyedi mérőkanál is. Természetesen szettben együtt is megvásárolható az összes szükséges eszköz. Külön egyedisége még, hogy műanyagból készül, így könnyű a hordozhatósága.