használtautó állapotfelmérés

Használtautó állapotfelmérés választott helyszínen

Sajnos számos esetben előfordulhat, hogy az eladó az áruba bocsátás során elhallgatja az eladni kívánt gépjármű esetleges hibáit. Szerencsére akad megoldás erre a problémára, ugyanis a használtautó állapotfelmérés igen jelentős segítséget kínál a laikusoknak.

A rejtett hibák ugyanis a későbbi használat során komoly problémákat okozhatnak, illetve jelentős kiadással is számolni kell a felbukkanásukkal. A profi szemle során minden esetben fény derül ezekre a hiányosságokra, ezáltal a vásárló reális képet kap a kiszemelt gépjárműről. A használtautó állapotfelmérés megoldást kínál arra, hogy a lehető legpontosabban felmérjék a jármű műszaki, illetve esztétikai állapotát.

Ebből adódóan ki lehet számolni a felmerülő javítási költségeket is, ami segít abban, hogy a vevő könnyebben dönthessen arról, vajon továbbra is megéri megvásárolnia vagy nem. A használtautó állapotfelmérés a vevő által megadott helyszínen zajlik. Ezért nincs szükség arra sem, hogy időpontot kelljen foglalni valamelyik autóműhelye.