hegyikristály karkötő

Hegyikristály karkötő alacsony áron

Sokrétű előnyökkel büszkélkedik a hegyikristály, mert nemcsak rendkívül szép, de a tisztaság, a tisztánlátás és a közösségi jólét jelképe is. Nem csoda hát, hogy ékszereket gyártanak ebből. A hegyikristály karkötő sok hölgy csuklóján látható.

A kövek gyöngy formája a tökéletességet szimbolizálja és mivel ezek csiszoltak, ezért a tökéletesség felé történő fejlődést segíti elő ez az ékszer. A gyogyitokovek.eu webshop kínálatában felfedezhető hegyikristály karkötő esetében fazettáltak a kristályok, páratlan, nagy tisztaságúak. A mérete 18 cm, gumis, tehát 22 cm-ig bővíthető. Ugyanakkor egyedi méretben is kérhető, ha erre van szükség. Postai vagy futár általi küldés egyaránt választható, egy bizonyos összeghatártól pedig ingyenes kiszállításra is lehetőség van.

Jó hatással van a viselőjére a hegyikristály karkötő, ezért is hordják sokan. Most Ön is megteheti ezt, csak meg kell rendelnie a karkötőt a webáruházból. Az ára is alacsony, tehát ez sem áll a vásárlás útjában. Vegye meg és élvezze a jótékony hatásait!