gél lakk leoldó

Hogyan alkalmazható a gél lakk leoldó?

A lekopott vagy a megunt manikűr rendkívül gyorsan eltávolítható. A gél lakk leoldó óriási segítséget nyújthat ebben a dologban. A használata során néhány tevékenységet szükséges elvégezni. A szer alkalmazása előtt célszerű egy reszelővel folbolyhozni a felső réteget.

Ezután a leoldó folyadék felvitelére kell koncentrálni. Ha ezt elvégezte, akkor vegye elő a vattakorongokat és a fóliát! Ezeket szorosan kell felhelyezni a körmökre annak érdekében, hogy az alkalmazott szer végezze a dolgát. A gél lakk leoldó körülbelül 20-30 percig legyen a körmök felületén. Ezután a fólia eltávolítása a következő lépés.

Ha ezzel kész van, akkor a megpuhult lakkréteget a bőrfeltoló kaparó, a reszelő és a buffer használatával eltávolíthatja. Az utolsó lépés elvégzése után elkészítheti a friss manikűrt. A gél lakk leoldó nem tartalmaz allergiát okozó anyagokat, szóval teljes mértékben megbízhatónak mondható. Általában 100 ml kiszerelésben a leginkább felkapott, viszont igény szerint ennél kisebb és nagyobb változatban is megvásárolható.