Igazán sokoldalú a lapradiátor

A különféle radiátorok már több évtizede könnyítik meg a fűtést. Manapság számtalan fajta vehető meg, ezért sokan, amikor a vásárlásra kerül a sor, nem is tudják, hogy melyik változat felelne meg a leginkább.

Nos, egy biztos, hogy az acéllemezből készült lapradiátor roppant hatékony és tartós, és ez a meleg vizes fűtési rendszer modern és energiatakarékos tartozékának számít. A kiváló minőségű, környezetbarát anyagok felhasználásával és a korszerű gyártási technológiával, a mai lapradiátor fajták minden tekintetben egyedülállóak. Az esztétikumról sem lehet megfeledkezni, hiszen egyes fajták igényes kivitelűek, aminek köszönhetően természetes könnyedséggel simulnak a szoba környezetébe.

A lapradiátor azért jó választás, mert ez bátran használható minden szivattyús meleg víz fűtési rendszerben, legyen az egy- vagy éppen kétcsöves. A csővezeték bármilyen anyagból készülhet acél­lemez és öntöttvas radiátor esetén, amelyik oxigéndiffúzióra nem hajlamos. Az ellenálló, könnyen felszerelhető lapradiátor megvásárolható a Netkazán internetes boltban.