gyepszellőztetők

Ilyen árakon mozognak most a gyepszellőztetők

A fűnyírás nem elegendő ahhoz, hogy a gyep vonzó és ami a legfontosabb, egészséges megjelenésű legyen a kerttulajdonosnak és az a bizonyos szomszédnak. A pázsit egészségtelen növekedésének egyik jele a halványzöld szín, ami egy idő után fokozatosan sárgássá, majd szinte egy száraz mezővé válik. Ennek elkerülése érdekében a szakértőink azt javasolják, hogy vásárolj gyepszellőztetőt. A modern készülékek jelentősen különböznek a mechanikus megfelelőiktől, kerekeken mozognak és mind benzin, mind villanymotorral működnek.

Ha megnéznéd, hogy milyen árbeli különbségekre számíthatsz például egy elektromos és egy benzinmotoros gyepszellőztető között, akkor egyszerűen kattints a profibarkacs.hu linkre! A pázsit levegőztetésére szolgáló készülékek, amelyeket az online áruházunkban megvásárolhatsz, nemcsak a megfelelő mennyiségű oxigént biztosítják a gyepnek, hanem a növekvő gyökérzet elvékonyítására, a moha és az elhalt gyökerek eltávolítására, valamint a gyepre kerülő hulladékok eltávolítására is képesek.

Ez egy nagyszerű eljárás azután, hogy egy fűkaszával átdolgoztad a területet. A gyepszellőztető használata után a fű új életre kel és fiatal, buja hajtások jelennek meg. Köztudott, hogy a pázsit megfelelő növekedéséhez a talaj meglazítása különösen fontos lépés és itt jönnek kapóra a gyepszellőztető kések, amelyektől semmi sem képes jobban megbirkózni ezzel a feladattal. A talajréteg lazításával, a gyökérzet megrongálódása nélkül megszabadítják a füvet a mohától és a zuzmótól, hogy az megfelelő mennyiségű ásványi anyagot nyerjen.

A gyepszellőztetőket a tápegységük típusa szerint különböztetjük meg. Ez alapján vannak elektromos hálózatról működő készülékek, amelyek mozgását a huzal hossza korlátozza. Ezek a közepes méretű területek gondozására a legalkalmasabbak. Kompakt alakjuk és kicsi súlyúk meglehetősen nagy teljesítménnyel párosul. A benzines gyepszellőztetőket benzinnel működő belső égésű motor hajtja. Ezek nagyon erős teljesítményű berendezések, amelyek nagyméretű pázsitok ápolására képesek.