inulin por

Inulin por számos bajra

Fogyókúránk sikerének érdekében hajlamosak vagyunk mindent kipróbálni, így gyakran kerül sor természetes anyagok használatára is. Például az inulin por hozzájárul a teltségérzet növeléséhez, csökkenti az étvágyat, ezáltal támogatja a fogyást.

Még csak koplalni sem kell, hiszen a készítmény belekeverhető turmixokba, joghurtokba, müzlibe, de főzéshez, sütéshez is használható. Tanácsos felkeresni a fittpiac.hu webáruházat, aminek kínálatában szerepel bio inulin por is, ami adalékanyagok és állati összetevők nélkül készült. Ez kiválóan támogatja az egészséges bélrendszer működését és a tápanyagok felszívódását. Mivel az inulin por enyhén édes, ezért cukor pótlására is alkalmas, de egyéb édesítőszerekkel is keverhető.

Előnyei közé tartozik, hogy segíti a kalcium felszívódását, a szív- és érrendszer egészségéhez is hozzájárul, csökkenti a rossz koleszterinszintet. Cukorbetegek által szintén bátran használható az inulin por, mivel csökkenti a vércukor- és inzulinszintet. Székrekedés ellen szintén eredményesen vethető be.