iRobot Roomba porszívó teszt

Biztosan Ön is szívesen bízná a házimunka egy részét másra, hiszen nem kell mindent egyedül elvégeznie. Szerencsére, a tudomány számos téren nyújt segítséget az új találmányaival, melyek közül a robotporszívó is különösen nagy sikernek örvend. Aki még nem győződött meg a teljesítményéről, annak a porszívó teszt most garantáltan eloszlatja minden kételyét. Röviden arról van szó, hogy ez a berendezés emberi közbenjárás nélkül végzi el a porszívózás feladatát, hatékonyan és gyorsan.

Nem kell folyamatosan elővenni és a szőnyeg vagy a padló felett görnyedni, ugyanis néhány egyszerű beállítást elvégezve a porszívó saját magától elvégzi a feladatot. Biztosan hallott már az iRobot készülékekről, melyek remek minőségre utalnak, megfizethető áron. A következőkben, az iRobot Roomba 616 porszívó teszt keretén belül megismerheti ezen modell tulajdonságait és a számos előnyt, amivel a használata jár. Először is, roppant esztétikus, matt szürke berendezésről van szó, ami kevés helyet foglal. A kezelés egyszerű és mindenki számára beállítható. Középen a Clean gomb segítségével indíthatja el a porszívót, majd ugyanezt kell megnyomni, ha esetleg időközben meg akarja állítani.

A porszívó teszt során figyelembe vették a kijelzőt és a különféle világításokat is. Ez azt jelenti, hogy akárcsak a többi modellnél, a Roomba 616 is változatos színű megvilágítással jelzi az infókat, akár az akkumulátor töltöttségéről is. Méreteit tekintve ez a berendezés 35 cm átmérőjű és 9 cm magas. Remekül elfér kisebb helyeken is, nem kell átrendeznie semmit, hogy bepasszintsa.

A készülék alján található, egymással szemben forgó kefék gondoskodnak arról, hogy minden szennyeződés eltűnjön a szőnyegről és a padlóról. Mivel számos iRobot Roomba készülék van már a piacon, ezért a gyártók ki tudták tapasztalni, hogy melyek azok a dolgok, amelyek beváltak. Ezekhez pedig nem nyúltak a jelenlegi modellnél sem, amit nagyon jól tettek. A porszívó teszt végére érve tehát elmondható, hogy a teljesítménye majdnem eléri a 2 óra folyamatos működést is.