női bőr pénztárca

Ízléses és tartós női bőr pénztárca

A bőr az egyik leginkább strapabíró és időtálló alapanyag, amit csak felhasználhatunk bizonyos használati tárgyak elkészítésekor. Így nem véletlen, hogy rendkívül népszerű a női bőr pénztárca a hölgyek körében, bár kétségkívül valamivel többe kerül, mint a bőrutánzatból készült társai. Persze azt is figyelembe kell venni, hogy a nők többféle szempontot mérlegelve választanak. Számukra sokat számít az adott példány külső és belső kialakítása, a márka, a szín, de rengeteget adnak a designra is.

A női bőr pénztárca különböző fajtáit a rendkívüli tartósságuk teszi még vonzóbbá. Ezek a darabok nem szakadnak, nem repednek el, hosszú évekig használhatóak anélkül, hogy bármennyire is elhasználódnának. Mindannyian tudjuk, hogy mennyire kellemetlen az, ha a tárcánkat nem tudjuk rendeltetésszerűen használni, mert vagy a zár romlik el, vagy a cipzárt nem tudjuk elhúzni rajta. Nos, ez a bosszúság elfelejthető, ha női bőr pénztárca van a birtokunkban. Ezt kortól függetlenül, minden hölgy szereti.

Igényes kiegészítő a női bőr pénztárca

A hölgyeknek nagyon fontos a mindenkori tökéletes megjelenés, amihez nemcsak a ruházat, lábbeli, frizura, smink tartozik, hanem a táska és a tárca is. Egy szép kialakítású női bőr pénztárca használatával sohasem kell szégyenkezni, hiszen ez ugyanúgy megfelel különleges alkalmakon, mint a mindennapokban. Nem kell túl magas összeget kiadni a termékért, ha a megfelelő helyről szerezzük be, mint amilyen a bagbox.hu webshop. Itt nagyon sok színben és külalakban kapható minőségi női bőr pénztárca, méghozzá igazán korrekt áron.

A Giorgio Carelli női selyemfényű, bordó bőr pénztárca optimális választás, az ára pedig mindössze 9990 Ft. 3 papírpénztartó, 6 kártyarekesz, 1 átlátszó irattartó rekesz, 2 nyitott, 1 zipzáras irattartó, 1 darab, cipzárral záródó 2 rekeszes érmetartó, nyitott zseb a hátsó külső falon képezi a praktikus kialakítását. Eme női bőr pénztárca felületén megtalálható a dombornyomott Giorgio Carelli logó is. Módfelett reprezentatív darab, tartós és ízléses.