Jó választás a botmixer szett

A botmixer minden háztartásba egy szükséges és rendkívül hasznos gépezet, amit szinte mindennap használunk is. A legjobb választást akkor hozza, ha egy botmixer szett megvételére voksol, hiszen ez keverő edényt, habverő kart és további tartozékokat is tartalmaz.

Rozsdamentes acélból készült, kiváló minőségű botmixer szett kapható a homex.hu webáruházban, tehát mindenképpen itt keresse, amennyiben egy ilyen remek készülék megvétele a célja. A 800 W motor kivételes teljesítményt biztosít, 12 sebességfokozattal van ellátva, valamint egy turbófokozattal. A mixerfej és a kés is nemesacélból lett előállítva, illetve extra hosszú, flexibilis spirál hálózati kábel is tartozik a berendezéshez, aminek a segítségével a konnektorhoz távolabb is használható. Az AntiSplash fröccsenés-gátló is hasznos tartozéka a gépezetnek. A fogantyúja csúszásmentes, SoftTouch borítású. Bár nagyteljesítményű a motor, mégis csendesen, vibrációmentesen működik

. Többféle konyhai munkálatra is alkalmazható ez a kitűnő botmixer szett, amit nagyon kedvező áron vásárolhat meg a webáruházból, csupán 30 990 Ft. Egy igazi háziasszony nagy örömmel fogadná ajándékba. Amennyiben éppen nem tudja, mivel lepje meg valamelyik családtagját, aki imád főzni és mindig különlegességeket készít, akkor a botmixer szett éppen megfelelő és minden szempontból jó ötlet. Fiataloknak, akik nemrég kezdték a közös életüket, minden bizonnyal nagy segítség egy botmixer szett. Ne habozzon tovább, hanem rendelje meg ezt a praktikus háztartási gépet!