Samsung tabletek

Jó választásnak bizonyulnak a Samsung tabletek

A táblagépek a mobiltelefonok és a laptopok tökéletes ötvözetét jelentik, amiket több millióan használnak világszerte. Akiknek fontos a megbízhatóság, a praktikusság és az intelligens jelleg, a Samsung tabletek mellett döntenek. A Tab S sorozat sokak kedvence, ami érthető is, hiszen számtalan pozitívummal bírnak a termékek.
Nem is olyan rég jelent meg az S2 széria, ami természetesen ez előbbinél sokkal többet tud. Érdekességként megjegyezhető, hogy a legújabb Samsung tabletek nem a külsőt, hanem a belsőt illetően változtak inkább, tehát a teljesítményt tekintve. Habár kis változások megfigyelhetők a külsőn is, mégiscsak a hardver az, ami fontosabb.

A Samsung tabletek újítása ezzel kapcsolatban, hogy az eddig csak műanyagot alkalmazó gyártó most egy kis fémmel tette szebbét például a Tab S2-t. Amivel pedig a Samsung tabletek belopták magukat a vásárlók szívébe, az a tény, hogy a legújabb modellek már nagyon vékonyak és könnyűek. Például az S2 8.0 5,6 mm-es vékonysága és 256 grammos tömege elképesztő. Hatalmas pozitívum még az Exynos processzor, a 3 GB RAM és 32 vagy 64 GB bővíthető memória.