kanapéágy

Kanapéágy a vendégeink elszállásolásához

Általában tökéletesen elegendő, ha egy lakásban annyi fekhely van, ahányan élnek benne. Ugyanakkor, néha azért jól jönne egy plusz alkalmatosság, például egy kényelmes kanapéágy, amin szükség esetén egy vagy két ember is elfér.

Ha messziről érkező vendégeink érkeznek vagy a rég nem látott rokonaink látogatnak meg, akkor még saját magunknak is jó érzés, ha fel tudjuk ajánlani, hogy nálunk szálljanak meg, de ők biztosan értékelni fogják, még ha nem is fogadják el a lehetőséget.

Azonban még csak meg se kérdezhetjük, hogy nem szeretnének-e nálunk aludni, ha nincs legalább egy kanapéágy az egyik szobában, amit le lehetne húzni és kényelmes fekvőalkalmatossággá alakítani. Amennyiben nem tudunk helyet biztosítani egy ilyen bútordarabnak, akkor érdemes lecserélni a nappaliban lévő ülőgarnitúrát, hiszen néhány éjszakát ott is el lehet tölteni.

Már sarok és U alakú ülőgarnitúra is kapható, ami megfelel a kanapéágy fogalmának, tehát az ülőhelyek illetően sem kell kompromisszumot kötni azért, hogy alkalom adtán ágyat is tudjuk biztosítani valakinek vagy valakiknek.