gyümölcs passzírozó

Készítsünk természetes italokat a gyümölcs passzírozóval!

A tél végén az immunrendszerünk mindig megzuhan egy kicsit és figyelni kell arra, hogy minél gyorsabban visszaálljon. A gyümölcs passzírozó a segítségünkre lehet, hogyha természetes úton akarjuk pótolni a vitaminokat. Bár sokan megveszik a boltokban és gyógyszertárakban kapható tablettákat, mégis az a legjobb, ha a természethez fordulunk és az általa felkínált lehetőségeket fogyasztjuk el.

A boltban kapható gyümölcslevek sajnos messziről elkerülendőek, mivel amellett, hogy nem tartalmaznak valódi gyümölcsöt, úgy a cukortartalmuk is az egekben van.

A rendszeres fogyasztásuk semmi jóhoz nem vezet és a gyermekeknek se adhatunk belőle, mert hiperaktívak lesznek tőle. Ezzel szemben, az eredeti gyümölcsökben természetes szőlőcukor van, aminek a fogyasztása nem lesz káros az egészségre.

Ráadásul a gyümölcs passzírozó segítségével olyan keverékeket csinálhatunk, amelyek energia-bombának számítanak. A legfelkapottabb az eper, alma és kivi keveréke, de kipróbálhatjuk a mangót, körtét es spenótot is.