kávédaráló

Kézi és elektromos kávédaráló

Bár nagyon sokféle őrölt kávét lehet kapni, az igazi ízt mégiscsak a frissen darát szemek nyújtják. Ezért jó, ha van otthon egy remekül funkcionáló kávédaráló, aminek a használatával mindig frissen őrölhetjük a szemeket. Igen praktikusak az elektromos modellek, de elmondható, hogy a kézi típusok legalább akkora népszerűségnek örvendenek.

Azt, hogy melyik típus bizonyul ideálisnak, a kávézási szokások határozzák meg. A kávézás szertartásának fontos része a kézi kávédaráló. Azok az eszközök, amelyek hagyományos megjelenéssel, korszerű kivitelben szerezhetőek be, őrlőköves technikát alkalmaznak. Ennek köszönhetően nem égetik meg a kávét, így igazi ízélményt kínál számunkra a gőzölgő fekete.

Hatalmas a különbség a kézi és az elektromos kávédaráló között, utóbbiak több csésze ital elkészítéséhez elegendő mennyiséget őrölnek meg egyszerre. A kavegepwebshop.hu webáruház kínálatában megtalálható kávédaráló fekete és szürke színben érhető el, amelyek szinte bármilyen lakberendezéshez passzolnak, a konyha stílusos elemei lehetnek.