kókuszolaj

Kipróbáltad már a kókuszolajat?

A dráguló étolaj árak mellett, az emberek hirtelen elkezdik felfedezni, hogy más lehetőségeik is vannak. Ha Te is így vagy ezzel, akkor a kókuszolaj gyorsan a segítségedre lesz. Igazából nem muszáj mindent napraforgó olajban megfőzni, választhatsz egészen új ízeket.

A spanyolok az olívát szeretik, mások simán felhasználják a zsírokat is, de a kókuszról sem szabad megfeledkezni. Igazából ugyanúgy működik, mint a többi olaj, meg kell megmelegíteni, majd mehet rá a finom zöldség. Ha az ízvilágára vagy kíváncsi, akkor szintén megnyugodhatsz, mivel a kókusz nagyon enyhén érződik rajta, nem rontja el a recepteket, ugyanakkor zamatossá változtatja a fogásokat.

Esetleg még így is félsz az ismeretlentől? Semmi baj, nem muszáj azonnal elköteleződnöd az új lehetőségek mellett, nyugodtan tehetsz csupán egy próbát. A kókuszolaj nagyobb és kisebb felszerelésben is kapható, úgyhogy bátran kísérletezhetsz vele. Ha pedig véletlenül (biztosan) megtetszik az íze, akkor jöhet a nagyobb vásárlás is. Hidd el, az egész család imádni fogja!