Kéktúra szállás

Komfortot nyújt a Kéktúra szállás

Csodálatos helyeket érint a Kéktúra, amit a National Geographic a 2020-ra ajánlott legjobb utazási célpontjai közé választott. Azonban a szépsége mellett fárasztó is bejárni ezt az útvonalat, egy nap alatt nem is lehetséges mindent látni, ezért szükséges a Kéktúra szállás, amely minden kényelmet biztosít a túrázóknak.

Ezen a helyen kipihenhetik magukat a megfáradt vándorok, és a szállásadók ízletes reggelit is biztosítanak számukra. A Kétkerék Vendégház Mátraverebély és Mátraház között körülbelül félúton, a Kék jelzés mellett található. A Kéktúra szállás tavasszal és télen, a hétköznapokon megszálló túrázóknak 10%-os kedvezményt nyújt.

A ketkerekvendeghaz.hu weboldalon megtekinthetőek a Kéktúra szállás kedvezményes nyári ajánlatai, valamint letölthető a túra útvonala és leírása is. Érdemes pár szép napot eltölteni eme varázslatos helyen, bejárni a környéket, higgye el, olyan élményben lesz része, amire élete végéig szeretettel fog emlékezni! A Kéktúra szállás pedig biztosítja ezekre a napokra a kényelmet.