kültéri szemetes

Könnyen tisztítható kültéri szemetesek

Egy ember évente akár 300 kg szemetet is kidob, ami különösen a népes városokban érzékelhető. Ahol fennáll a környezetszennyezés veszélye, az utcákon kültéri szemetes elhelyezése ajánlott. Ez kényelmes a mindennapos hulladék összegyűjtéshez.

A termék kiváló minőségű műanyagból készül, ami megfelel az európai szabványoknak és környezetvédelmi előírásoknak. A kültéri szemetesek modern kialakításúak és sokoldalúan felhasználható, így vegyi és háztartási hulladék is tárolhatóak benne. A konténerek különböző formákban és méretekben kaphatóak, amelyekbe még a nem szabványos hulladék is belefér. A fedéllel ellátott tartályok könnyen tisztíthatóak és nem kell szemeteszsákkal felszerelni ezeket.

Az oldalaikon nincsenek mikrorepedések, így nem áznak be. Ezek a termékek nélkülözhetetlenek a kávézókban és az otthoni használatban is. A kültéri szemetesek a könnyű súlyuk ellenére nagyon tartósak, ezért akár 50 kg-os terhelést is kibírnak. Az aljuk polipropilénből készül, ami idővel is megőrzi a tulajdonságait.