futóbicikli

Könnyű Pipello futóbicikli

A gyerekek óriási mozgásigénnyel rendelkeznek a fejlődésük során, ezért elengedhetetlen fontosságú, hogy olyan játékok vegyék körbe őket, amelyek ezt biztosítják.

Ebből a szempontból tökéletes választás lehet a futóbicikli, hiszen a kis lurkók biztosan mindenhová ezzel akarnak majd menni. Főként olyan izmokat dolgoztat meg, mint a comb, a lábak és a hát. Egy piros Pipello Lilly modell igazán remek választásnak bizonyul. Hiszen egyszerre beszélhetünk olyan termékről, aminek a minősége kiemelkedő a társai közül, illetve retró hatást keltve különleges és esztétikus is a futóbicikli. Alapvetően olyan fontos előnyöket ismertethetünk a Pipello futóbicikli mellett, mint a könnyű szerkezet, a 7 helyzetbe állítható ülésmagasság, az állítható tengelytáv, a puha gumírozott fogantyú, a stabilitás és biztonságérzet.

Továbbá, a kényelmes tekerés érdekében, a futóbicikli szilikon élvédőkkel van felszerelve a lábaknál. Ami pedig minden anyukának felkeltheti az érdeklődését, az a levehető és mosható üléshuzat.