azonnal terhelhető implantátumok.

Korábban szó sem lehetett az azonnal terhelhető implantátumokról

A modern vívmányok a hétköznapjaink komfortossá télét szolgálják. Erre az egyik legtökéletesebb példa az azonnal terhelhető implantátumok. Hogyan zajlott korábban a fogpótlási eljárás? A páciens a megbeszélt időpontban megjelent a szájsebészeti klinikán, ahol a szakorvos előkészítette az implantátum helyét.

Ezután következett az a hosszabb várakozás, amit az érintett fél kénytelen volt fog nélkül otthon eltölteni, esetleg a munkatársai és a baráti előtt restelkedve, a hiányos mosolyát rejtegetve átvészelni.

A kezelés folytatása sem hozta meg a várt feloldozást, hiszen az roppant fájdalmas volt, arról nem is beszélve, hogy a beültetett implantátumot kímélni kellett, így pedig szó sem lehetett azonnali terhelésről. Ma már szerencsére más a helyzet, hála az IHDE azonnal terhelhető implantátumoknak.

Ha az ép mosolyunk visszaállításának ezt a módját választjuk, 3 nap alatt túlesünk a kezelésen, ami ráadásul nem jár semminemű gyötrelemmel sem. Ha pedig Dr. Kelemen csapata mellett döntünk, a kitűnő ár-érték is garantált.