Agárdi Gyógyfürdő

Korszerű körülményekkel várja az Agárdi Gyógyfürdő

A termalonline.hu portálon összegyűjtöttük azokat a nagyszerű hazai termálfürdőket, amelyek közúton vagy vasúton is könnyen megközelíthetőek, ha esetleg a tömegközlekedés mellett dönt. A weboldalunk olyan remek helyeket mutat be, mint amilyen az Agárdi Gyógyfürdő is, amelyet Budapestről indulva, pár órán belül elérhet, akár békés kikapcsolódást és nyugalmat, akár élményekkel teli szórakozást keres.

A gondolat, hogy hosszú sorokat kell várni a termálfürdőbe és a zsúfolt medencékbe való bejutásra egy hideg, téli napon, még a legeltökéltebb fürdőzőket is visszatarthatja a pihenéstől. Közülük sokan hajlandóak egy kisebb utazásra, hogy elkerüljék a tömeget és elmeneküljenek a mindennapi élet fojtogató nyüzsgésétől.

Fontos tényező lehet azonban a rendeltetési hely távolsága a fővárostól és annak megközelítése tömegközlekedéssel. Agárd kikötőjétől indulva lehetősége van megcsodálni a Velencei-tó színes állat- és növény világát egy élvezetes hajóút során. A város legfontosabb vonzereje az Agárdi Gyógyfürdő, amely a Bika-völgyben található.

Itt garantáltan nem kell rohanni szabad parkolóhelyet keresni, és hosszú sorokat sem kell kiállnia. Az 58 °C-os termálvíz számos a szervezetre pozitív hatást gyakorló ásványi anyagban gazdag, enyhíti a mozgásszervi és nőgyógyászati ​​problémákat, és felfrissíti a wellness szolgáltatásokat kedvelő látogatókat.

Az Agárdi Gyógyfürdőt a közelmúltban korszerűsítették. Ennek köszönhetően már 900 m2 vízfelület, egy szabadtéri medence és négy beltéri medence áll nyitva a gyógyulást és szórakozást kereső családok előtt.