Lace front paróka

Különböző hosszúságú Lace front paróka

Szeretné megváltoztatni a frizuráját vagy az általános megjelenését minimális időt és pénzt költve arra? Nem minden hölgy vállalja be, hogy befestesse a saját haját vagy radikálisan megváltoztassa annak hosszát. A Lace front paróka a megjelenés megváltoztatásának egyik könnyű és egyszerű módja, ami lehetővé teszi a végtelenségig történő kísérletezést.

A súlya nem nehéz, kényelmes és jól illeszkedik, továbbá a különféle árnyalatoknak köszönhetően, könnyű választani. A Lace front paróka alapja egy vékony és rugalmas fonalból szőtt háló, ami szépen rögzíti a szálakat. A sapka jellegű háló széle mentén egy speciális fonat található, ami könnyen feszíthető és megbízhatóan rögzül a fejre.

Kívánság szerint ez akár egy speciális ragasztóval is történhet, ami biztonságosan fixálja a póthajat. Az eredmény pedig utánozhatatlan. A szálak az elválasztás után a lehető legtermészetesebbnek tűnnek. A kiválasztott Lace front paróka hálója oldalról nem látható. Ezért senki sem fogja észrevenni, hogy a fényűző hajkorona nem az Öné.