LEGO készlet fiúknak és lányoknak

Amikor azt mondja valaki, hogy LEGO, mindenki ugyanarra gondol. Vagy mégsem? Egyeseknek egy bizonyos LEGO készlet jut az eszükbe a megnevezésről, másoknak viszont az apró kis kockák, amelyekből bármi lehet.

Nagyon gyakran az első készlettel kezdődik ezen kockák iránti szerelem. Ezért is nagyon fontos pontosan megválasztani, hogy melyik legyen az első. Mindenképpen vegye figyelembe, hogy milyen korú gyermeknek vagy fiatalnak szeretné adni. Az egészen kicsik, akiknek még nem olyan fejlett a finommotorika, a Duplo egyik egyszerű készlete lehet a legideálisabb választás. Ha már olyan 4 év körüli és ügyesen épít, akkor a Duplo-ból lehet többdarabos, komplexebb szettet venni. A normálméretű kockákból készült LEGO készlet témájának a megválasztása az igazán kemény dió.

Hiszen azt szeretné, ha örvendene neki a csemete, így mindenképpen olyan kell, ami kedvére való. Vannak külön lányos és külön fiús szettek is, mint például a LEGO Friends vagy a Ninjago. Ha valamilyen semleges LEGO készlet érdekli, akkor valamelyik város témáját válassza ki!