agglegénypálma

Legyen agglegénypálma minden lakásban!

Online üzletünkön belül szoba- és kerti növények, de még sok más kiegészítők széles választéka áll rendelkezésére. Ha szeretne a lakásába valamilyen növényt, ami vásárlás után nem pusztul el azonnal, akkor az agglegénypálma a tökéletes választás. Ez a fajta nem igényel sok törődést, rendkívül dekoratív és ezen tulajdonságai miatt, felettébb népszerű.

A agglegénypálma hosszú szárait sok kövér, fényes zöld levél borítja. A pusztulását gyakran a túlöntözésnek tulajdoníthatjuk. Nem szereti a pangó vizet, ezért két öntözés között hagyjuk kiszáradni a talaját. Mivel vastag, gumós gyökerekkel rendelkezik, ebben tárolja a nedvességet. Szobahőmérsékleten nagyszerűen érzi magát, viszont a hideg és huzatos helyet nem kedveli.

Az agglegénypálma szaporítása a levél vagy a szár gyökereztetésével lehetséges. Ültessük el nedves homokba, tegyük világos helyre és tartsuk a homokot nedvesen. Üzletünket azon virágkedvelőknek is ajánljuk, akik valamilyen különleges fajtára vágynak, ami biztosan nem nő a szomszéd kertjében!