férfi ránctalanító krém

Ma már nem tabu a férfi ránctalanító krém

Egy igényes úriember legalább annyi időt szentel a bőrének ápolására, mint a hölgyek. Évtizedekkel ezelőtt tabu volt például a férfi ránctalanító krém, napjainkban már alapdarab az urak kozmetikai tárában.

A férfiak is érzékenyek az öregedési tünetek megjelenésére, a szemkörnyéki ráncok, a bőr üdeségének elvesztése náluk is rontja a közérzetet, magabiztosságot. Az anti- aging kozmetikumok világa ma már a férfiakat is kiszolgálja, sőt, külön termékcsaládok specializálódtak a bőrükre. A férfi ránctalanító krém és szemránckrém a legnépszerűbb. A prémiumminőségű termékek néhány nap alatt jelentős eredményt produkálnak.

A bőr újra hidratált lesz, a kisebb ráncok és sötét karikák elhalványodnak. Kiemelt figyelmet kell fordítani a borotválkozás utáni bőrápolásra. A borotválkozás utáni arcápoló hidratálja az arcot, segíti a sebek gyógyulását, gátolja a szőrtüszőgyulladás kialakulását, regenerálja és nyugtatja a bőrt. A férfi ránctalanító krémek közül a gyorsan felszívódó, könnyű formulájú termékek a legnépszerűbbek. Az urak sem kedvelik a nehéz, zsíros hatású krémeket.