Maestro kilincs

Maestro kilincs, a megbízható választás

A kilincsek vásárlásakor a legtöbben nincsenek tisztában azzal, hogy melyek az igazán minőségi márkák. A Maestro kilincs tökéletes választás azoknak, akik jó minőségi termékeket keresnek megfizethető áron. A márka minőségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a kilincsek és épületvasalatok 1999 óta a magyar piac meghatározó szereplői.

Az évtizedek óta összegyűjtött tapasztalat meghozta a gyümölcsét, hiszen a termékpaletta roppant színes. A réz, alumínium, nikkel, rozsdamentes Maestro kilincs típusok mellett, a felhozatalban ugyanis már az antibakteriális bevonatú (anitgerm) termékek is megtalálhatóak.

Független kutatások bizonyítják, hogy az ezüst-ionos bevonatú kilincsek felületére kerülő baktériumok több mint 99,99%-a elpusztul. A Maestro kilincs család bármelyik tagjáról elmondható, hogy rendkívül tartós és különösebb karbantartást sem igényel. A kilincs.hu webáruházban ez a márka is megtalálható pazar kínálattal és remek árakkal. Ha minőséget keres kilincs ügyben, akkor a tippünk a Maestro!