Faza rendsodrók

Megbízható és hosszú életű Faza rendsodrók

A helyes modellválasztás lehetővé teszi a takarmány széna előkészítési idejének csökkentését és a megfelelő minőség fenntartását. A leggyakoribb Faza rendsodrók a rotációs és a csillagkerekes modellek. Az előbb említett típusok hidraulikus rendszerrel felszerelt traktorokra csatlakoztatva működnek. Ezek egyenletes tekercseket biztosítanak.

A csillagkerekes egységek a kerekek forgása révén működnek, így azok teljesítménye az adott berendezés sebességétől függ. Ezek leginkább a száraz fű összegyűjtésében vannak a gazdák segítségére a növény gyökérzetének és a talaj integritásának károsítása nélkül. A Faza rendsodrók gyorsan és hatékonyan dolgoznak nagy méretű szántóföldeken, miközben megőrzik a betakarított széna minőségét.

Nélkülözhetetlenek a mezőgazdaság területén végzett munkákhoz. A kivitelezésüknek köszönhetően hatékonyan szétterítik a füvet és a szénát még az egyenetlen felületeken is. A kiváló minőségű anyagok és a felhasználók kívánságainak a figyelembe vétele révén, a Faza rendsodrók lehetővé teszik, hogy a berendezések sok évig szolgáljanak egy gazdaságot.