Zinzino olaj

Megoldás az Omega zsírsavak hiányára a Zinzino olaj

A XXI. században az étrendünk teljesen megváltozott ahhoz képest, amikor még nem léteztek gyorsételek vagy snackek. Ez sajnos nagymértékben befolyásolja az ételeink tápértékét, ami a sejtjeinkben, a szöveteinkben és a testünkben is érezhető.

A Zinzino olaj arra képes, amire a legnagyobb eltökéltség és a világ legjobb szakácsa sem. Ez nem más, mint a zsírsavak megfelelő szintjének biztosítása, ami szükséges ahhoz, hogy csúcsformában tartsuk az egészségünket. Sokan hiányt szenvedünk ezekben a zsírsavakban és a Zinzino olaj készítői által kifejlesztett vérvizsgálat eredményeinek megismerése igencsak felnyitja a szemünket.

Ez a teszt meg tudja mondani 11 zsírsav szintjét a vérében és azt is, ha az Omega 6 és Omega 3 egyensúlya felborult. Ha már ismerjük a helyzetünket, akkor tudunk vele foglalkozni. A Zinzino olaj számos megoldást kínál, beleértve egy prémium csomagot is, ami három termékből áll és hat hónapon keresztül kell szedni. A csomag a Zinzino olaj, a Zinzino Biotic és az Xtend multivitaminokat tartalmazza.