Ballantines whisky

Messze földön híres a Ballantines whisky

A whiskyt szerte a világon előszeretettel fogyasztják, Amerikától kezdve Európán át egészen Japánig. Mindegyik kontinensen temérdek rajongója akad a Ballantines whisky fajtának is. A páratlan ízével, az egyedülálló aromájával és a karakteres utóízével mindenkit levesz a lábáról.

A brandet biztosan mindenki ismeri. A márka túlélte a szesztilalom időszakát is, és bebizonyította, hogy a magas minőség mindig az első helyen lesz, főleg a vásárlók, fogyasztók szemszögéből. Már a 30-as években az amerikai keleti part egyik legkedveltebb itala volt. A Ballantine’s termékei mára már az egész világot meghódították.

A skót whisky rajongói és a gyümölcsösebb ízvilágot kedvelők is egyetértenek abban, hogy a gyártó valami fantasztikusat tudott létrehozni ebben az italban. A Ballantines whisky megvehető az italneked.hu internetes boltban, ahol rengetegen keresik a limitált szériás, igazi kuriózumnak számító 21, 30 és 40 éves italokat is. Kétségtelen, hogy ezek egy életre szóló élménnyel gazdagítják a vevőt.